Vind jouw droomhuis

Via internet kun je veel te koop staande woningen vinden en ook de informatie bij die woningen. Naast internet kun je een zoekopdracht bij de makelaar neerleggen. Ga vooral veel woningen bekijken en vooral niet over 1 nacht ijs. Denk aan ontbindende voorwaarden, verbouwingen, achterstallig onderhoud, maximale koopsom voor NHG, etc…. Je ziet het, veel om in de gaten te houden. Natuurlijk kun je altijd met ons contact opnemen voor informatie, ook al heb je nog niets gekocht! Check voor het grootste aanbod funda.nl en kijk vanuit daar verder. Succes!

1
Bijvoorbeeld op funda.nl >
2

Bereken jouw maximale hypotheek

Doe gratis onze check. Zo weet je wat je maximaal kan lenen en welke maandlasten daarbij horen. Wat het uiteindelijk echt wordt, dat is voor iedereen anders en volgt uit het samenspel tussen jou, onze adviseur en onze software. Echt maatwerk dus!

Doe de gratis check! >
3

Hieruit volgt een rentevoorstel

Nadat je jouw droomhuis hebt gekocht lever je jouw documenten aan en maken wij op basis daarvan een advies voor jou. Het advies presenteren we aan je middels mail, webcam, telefoon en/of een persoonlijk gesprek.

4

Stel je vragen aan onze adviseur

Nadat je ons advies hebt ontvangen kun je gerust je vragen stellen en zullen we samen met jou ons advies nog completer en gedetailleerder maken. Net zo lang totdat jij tevreden bent.

5

Ontvang een scherpe offerte

Als jij tevreden bent over het advies, akkoord bent met het rentvoorstel en je hebt de gevraagde documenten aangeleverd, dan vragen wij de hypotheekofferte voor je aan. Uiteraard tegen het scherpst mogelijke tarief passend bij jouw wensen. Na ondertekenen offerte, zorgen wij voor verdere afhandeling met de geldgever en een akkoord.

6

Naar de notaris om te tekenen

Als alles akkoord is kun je naar de notaris voor het definitief maken van de hypotheek en dat je nieuwe woning definitief op jouw naam komt te staan. Wij controleren de hypotheekstukken van de notaris en begeleiden je bij het contact met de notaris.

7

Succes huizebezitter!

Na tekenen bij de notaris, ben jij de trotse eigenaar van je nieuwe woning en kun je deze maken en inrichten compleet naar je eigen zin. Daarbij heb je al snel meer dan 1.000 euro extra te besteden omdat je die al bespaard hebt via JOUWEERSTEHYPOTHEEK.NL

Vraag maar raak!
Daar is onze klantenservice immers voor!
Veelgestelde vragen > logo van Jouw Eerste Hypotheek
Adres Donkere Gaard 25
3421 AT Oudewater
Bel/Whatsapp 06 15 54 06 51
E-mail info@jouweerstehypotheek.nl

Bel mij terug!

* Verplicht veld