Wij zijn Jan, Karin, Denise en Martijn, aangenaam. Wij regelen en begeleiden alle vier al jaren hypotheken voor mensen zoals jij. Door onze ervaringen en vele gesprekken met onze relaties kregen we steeds meer het gevoel dat er behoefte is aan een platform als JOUWEERSTEHYPOTHEEK.NL Samen met jou willen we graag voor jou het beste adviseren en je begeleiden naar jouw eerste hypotheek. Persoonlijk contact op verschillende manieren tegen een vast scherp afsluitbedrag.

Je kunt als starter heel veel informatie verzamelen op het internet. En weet vast al wel welke richting je op wilt qua hypotheek. Alleen alles zelf doen en uitzoeken? Nee, dat is net teveel. Hoe weet je of het allemaal wel echt klopt? Een hypotheek is toch al snel iets waar je 30 jaar aan vast zit. Een klein beetje hulp en ruggenspraak met een deskundige is toch wel handig, niet? Maar het mag niet te veel kosten! Dat begrijpen we. Daarom bieden we je de begeleiding die je mag verwachten van een deskundige. Daarnaast vragen we aan jou ook zaken zelf te regelen en gegevens te verzamelen. Ons contact loopt allemaal via de kanalen die beschikbaar zijn, als telefoon, mail, webcam, whats app. Lekker flexibel! Zelfs bieden we je de mogelijkheid om in een face-to-face gesprek de hypotheek door te nemen. Hoeft niet, mag, wat jij wil, wel zo makkelijk en voordelig.

Team foto van Jouw Eerste Hypotheek
En wat heb ik daaraan?

Wat zijn jouw voordelen wat mag je verwachten

Deskundig advies

Deskundig kwalitatief advies

Advies van onze erkend hypotheekadviseurs, in samenspraak met jouw wensen en doelstellingen. Rekening houdend met alle voorwaarden bij je gekochte koopwoning. Op maat gemaakt.

Onafhankelijk

Onafhankelijk & scherpe rente

Wij zijn niet gebonden aan een bank of verzekeraar. Samen met jou komen we tot de juiste hypotheek passend bij jou. Door de grote keuze uit banken en verzekeringsmaatschappijen kunnen we jou helpen te komen tot de scherpste rente en beste voorwaarden en indien nodig: een scherpe premie voor een overlijdensrisicoverzekering.

Heldere offerte

Lage totale afsluitkosten


Door de combinatie internet, mail en telefoon hebben we geen dure panden en auto’s nodig. Onze automatisering en rekentools zorgen voor een hoge kwaliteit advies en lage kosten. En doordat jij ook zaken zelf regelt is ons fixed afsluitbedrag ook laag, € 1.200 inclusief advies en ORV. Dat is al snel de helft van wat je betaalt bij de meeste adviseurs.

Lage maandlasten

Bereikbaar


Geen zin of mogelijkheid om vrij te nemen voor een afspraak met een hypotheekadviseur? Bij ons kun je ook jouw hypotheek telefonisch of online regelen op het moment dat jou het uitkomt. Wel zo flexibel We bieden je zelfs de mogelijkheid om in een face-to-face gesprek (zonder extra kosten) de hypotheek door te nemen.

En wat doen jullie precies?

Onze belofte

Team foto van Jouw Eerste Hypotheek

Wij gaan samen met jou op zoek naar de voor jou meest gunstige hypotheek het best passend bij jouw situatie. Af en toe moeten we daarbij door het doolhof van de kleine lettertjes en voorwaarden van de bank, maar we doen ons best en zullen eerlijk de voors en tegens aangeven.

Door de vele contacten met banken en verzekeraars zijn we verzekerd van de scherpste rentes. En daarnaast met de jarenlange opgedane kennis door ons team zal gekomen moeten worden tot een mooie jouw eerste hypotheek tegen een scherp tarief.

Oke en hoe nu verder?
Vraag maar raak!
Daar is onze klantenservice immers voor!
Veelgestelde vragen > logo van Jouw Eerste Hypotheek
Adres Donkere Gaard 25
3421 AT Oudewater
Bel/Whatsapp 06 15 54 06 51
E-mail info@jouweerstehypotheek.nl

Bel mij terug!

* Verplicht veld